Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

23 Eylül 2010 Perşembe

Artık koltuklara da tırmanmaya başladın prenses ,hadi hayırlısı bakalım :) ...

Dün inanılmaz bir enerjiyle ,nenenin yatağına ,salondaki koltuklara tırmandın.Ben indirdim ,sen tekrar tırmandın.Öylesine büyük keyif aldın ki bu işten ,tatlı haykırışlarınla bizi gülmekten kırdın geçirdin :)) Artık hep daha tetikte olmamız lazım .Gerçi koltuktan nasıl güvenli inileceğini biliyorsun ,bunu uzunca bir zaman önce öğretmeye başlamıştık sana bugünleri düşünerek ama yinede ne olur ne olmaz.

Yakın zamana kadar yalnız başına evin içinde gezintiye çıkmıyordun ,şimdilerde ise karanlıkta dahi olsa içerki odalara gidiyorsun.

Bu sıralar öğrendiklerin arasında kendi etrafında dönmek te var."Asya hadi kızım dön " deyince önce eline kendince bir hava verip ,başını hafifçe öne eyip dönmeye başlıyorsun .Bir süre sonra sanırım başın dönence sendeleyip ,dişlerini gösterecek şekilde sırıtarak yere oturuyorsun .

Artık elin kalem de tutuyor :)Eline geçirdiğin kalem için inatla kağıt istemeyi beceriyorsun.Sonrada büyük bir zevkle karalama yapıyorsun.

Şimdilerde ise yeni bir huy çıkardın bebeğim ; kızdığın zaman ısırmaya kalkıyorsun bizi.Henüz üstte 3 altta 2 dişin olmasına rağmen inanılmaz can yakıyor dişlerin . :))

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder