Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

29 Nisan 2010 Perşembe

8 aylık prenses...

Güzel meleğim bugün tam 8 ayın doldu.Sen artık kocaman bir prensessin:) Bu ay kilon 8900 gr ,boyun 72 cm olmuş .Hala dişlerden bir haber yok ,ne zaman gelirlerki acaba ? :))
Bu aralar hiç susmuyorsun ,sürekli etrafta sesler çıkarıp dolanıyorsun."da da dada ,abuu ,ge ge ,dede .." deyip bazende çığlık atıp istediğin şeyi alabilmek için bizi zorluyorsun.
Yürüteç almayacaktık sana aslında ,çünkü tahminen bir kaç aya kadar yürürsün diye düşünüyorduk ama o kadar hareketlisinki bazen sana yetişmek imkansız.Yürüteç bir nevi güvenlik aleti oldu sana.Kapıya ,damacanaya ,koltuk sandalye kenarlarına ,bazen bacaklarımıza tutunup ayağa kalkmaya çalıştığın ve bazen dengeni kaybedip yüreğimizi ağzımıza getirdiğin için şart oldu yürüteç.İlk başta biraz yadırgadın ,geri geri kaydın ama şimdi manevraların gayet iyi ,her istediğin yere hatta bizim peşimizden gittiğimiz her yere rahatlıkla gelebiliyorsun.
Artık bahar sıcakları etrafı iyice ısıttığı için hergün rahatlıkla dışarıda gezmeye çıkarabiliyorum seni.Tombik bacakların güneş görsün diye çoğu zaman pantolon giydirmiyorum sana.
Hergün mis gibi kokunu içime çekiyorum doya doya ...
İşte minik kaşifim ,sandalye ,damacana ,raf ,oyuncak sepeti.... nereyi bulursa hooppp ayakta ve merakla kurcalıyor :)

Yürütecinin yükseklik ayarını alçak tutyorumki yürümek için ayağa kalkabil ,yorulursan rahatça oturabil...böylece yanlış kas grupları çalışmasın bacaklarında .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder