Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

14 Şubat 2012 Salı

Güzel meleğimin günleri nasıl geçiyor...

Tatlı kızım, güzel meleğim Samsun'a geldiğimizden bu yana evde birlikteyiz. Elimden geldiğince ve gücüm yettiğince seninle ilgilenmeye oyunlar oynamaya çalışıyorum. Hamileliğimin son zamanlarına denk geldği için bir hayli yorgun düştüğüm zamanlar olsa da sana hak veriyorum güzel kızım "anne çok canım sıkılıyor "  dediğinde bir suçluluk duygusu beliriyor içimde. Senin için ilk birkaç hafta kreş aradık ama uygun bir yer bulamadık. Evimize yakın bir anaokulu var ama orayada tuvalet eğitimini tamamladıktan sonra kabul ediyorlar. Bizde evde sürekli ya TRT çocuk çizgifilmlerini yada usb de kayıtlı olanları izliyoruz. Yandaki fotoğraf büyük bir keyif ve heyecanla son favori çizgifilmini izlerken çekildi.
 

Bu aralar hava gerçekten soğuk ve dışarı çıkarken sıkıca giydiriyorum seni "anne kedili eldivenlerimi de takmam lazım, beremizi de takmamız lazım sonra üşürüz dimi anne?"
Akşamları babanın omuzlarında hatta başının üzerinde geziyorsun, babacın maşallah pek sabırlı...          

Birde bu günlerde en büyük eğlencelerinden biri kardeşin.
Bugün babanla birlikte alışverişe çıkarken kardeşini bana emanet ettin :) "anne sen evde kedeşimle kal, ona iyi bak ,sende dinlen.canın sıkılırsa bizim yanımıza gelebilisin anne" :)) 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder